pondělí 25. srpna 2008

Chtíč

Autor : Vanity

Zdroj: http://twincest.blog.cz

Série povídek "7 smrtelných hříchů"... Všechny díly se něčím podobají, jde tam vlastně o to stejný, ale k tomuhle se musím vracet pořád, nevím proč... příjemné počtení, Angel

LUST - CHTÍČ

"Chci tohle a tohle a všechno ostatní a chci to teď a tady."
"Já vždycky dostanu to, co chci."

Tohle byla snad první slova, která ten malý ďábel vypustil z úst. Už jako malý dostával záchvaty chamtivosti, kdy chtěl mít všechno a hned. Protože kdyby tu věc dostal snad jen s pětiminutovým zpožděním, už by ji nechtěl. Lidé v okolí jen těžko dokázali uvěřit, že to roztomilé dítě je tak neuvěřitelné rozmazlené. I to byl důvod toho, že jej neměli rádi ani když vyrostl. Zato jeho starší bratr Tom si u nich vysloužil vcelku respekt. Byli sice dvojčata a vzhledem si byli celkem podobní. Ovšem jen pokud si přihlížející odmyslel jejich styl oblékání. A Billovo chování. Tom naproti bratrovi byl celkem skromný a také nejspíš jediný, který dokázal s Billem mluvit.
Bill byl na bratra hodně fixovaný, neměl nikoho, s kým si mohl jít ven nebo někoho, s kým by si mohl povídat. Nikdo v okolí jej neměl rád. Možná i tohle byl důvod, proč se ve svých 17ti letech pustil do velmi riskantního incestního vztahu se svým dvojčetem.

Ovšem ani tak se Bill nezbavil svého chtíče. Toužil po Tomovi dnem i nocí a už si nedokázal představit, že by byl bez něj. Navenek to přiznat nechtěl, ale uvnitř věděl, že kdyby nebyl Tom v posteli tak dobrý, nebyl by s ním. Potřeboval kvalitní sex se vším všudy. A bratr mu toto mohl poskytnout, kdykoliv si Bill vzpomněl.

Kvůli Billově roztouženosti měli spoustu vzrušujících historek, při kterých je málem nachytali. Jenže díky tomu, že byli dvojčata a jejich vztah byl zakázaný, se z báječných historek staly pouhé vzpomínky, na které mohli vzpomínat jen spolu.

"Tomi, jsi tu?"
Bill se právě vrátil z nahrávacího studia. David po něm chtěl doladit nějaké nepřesnosti asi ve třech písničkách. Byl značně otrávený. Davidovi se pořád něco nelíbilo a Bill myslel jen na to, až se bude doma milovat se svým bráškou. Snad nikdy jej jeho nemravné choutky nepřešly. Neustále myslel na Tomovy polibky, pokrývající jeho krk a hruď, na jeho dlaně a spalující doteky po celém jeho těle... Ovšem nejčastěji myslel na Tomův vzrušený penis, který měl tak rád v ústech i ve svém malém zadečku. Tyto myšlenky vedly akorát k jeho vlastnímu vzrušení uprostřed nahrávání a taky k neustálému komandování od Davida. Konečně, byl tak rád, že už je doma.

"Tomi?"
Drze otevřel dveře do bratrova pokoje a vstoupil. Jaké bylo jeho překvapení, když zjistil, že pokoj je prázdný. Bill se zarazil. Tom bez něj přeci nikdy nikam nechodí. Tak kde jen může být? A zrovna teď, když měl Bill takovou chuť na sex. S nafouknutými tvářemi odpochodoval do svého pokoje. Tašku a bundu hodil na postel a začal se pomalu vysvlékat. Chtěl do sprchy.
Ze skříně si vzal čisté prádlo a staré hodil do prádelního koše. Úplně nahý se postavil ve svém pokoji před zrcadlo a prohlížel si své hubené tělo. Rukama prozkoumával svůj krk, paže… Poté sjel na hrudník, dvěma prsty obkroužil drobné bradavky a pak přejel přes vyhublé bříško. Usmál se, když si vzpomněl, že ráno se jej tam ještě dotýkal Tom. Pak rukama zabloudil a svůj penis a pohladil jej. Kriticky se na něj podíval. Působil tak jinak, když se jej dotýkal sám. Za to vždy, když se jej dotýkal Tom, bylo to něco neuvěřitelného. Vypadal tak... jinak.

Otočil se zády k zrcadlu a natočil hlavu tak, aby viděl na svůj odraz. Dlaní si přejel po malém zadečku. Vlastně chápal, co se na něm Tomovi libí. Jeho zadeček. Tak horký a úzký, řekl jednou Tom. Znovu se po něm pohladil a opět se na sebe usmál. Když otočil hlavu zpět do místnosti, vzpomněl si na jistou krabici s věcmi, které byly pro něj i pro Toma velmi důležité.

Klek si na všechny čtyři a vyndal zpod postele obrovskou krabici. Na celou sprchu už dávno zapomněl. Seděl teď nahý na posteli s roztaženýma nohama a krabicí před sebou. Otevřel víko krabice a začal z ní vytahovat různé předměty a fotografie. Našel svazek fotek označených nálepkou "TOP SECRET". Podíval se na první fotku a hlasitě vydechl. Na fotce byl milující se pár a ne ledajaký. Byl tam on a Tom. Viděl jak Tom leží mezi jeho široce roztaženými stehny a jeho penis mizí v bratrových ústech. Bylo to tak rajcovní. Pocítil známé škubnutí ve slabinách. Konejšivě se pohladil a vzal do ruky další fotografii.

"Na co se díváš?"
Tom stál ve dveřích bratrova pokoje a se zájmem jej sledoval. Nedokázal od něj odtrhnout oči. Byl nahý a s rukou ve svém napnutém klíně.

"Něco jsem našel," prohlásil Bill pyšně."Chceš se koukat se mnou?"
"Samozřejmě," usmál se Tom a už už se chystal sednout si k Billovi. Bill jej ale zarazil.
"Svlékni se."

Tom se na něj podíval s mírným úsměvem. Bylo mu jasné, že jeho bráška už je dost vydrážděný a chce, aby se jej Tom dotýkal.Svlékl se tedy do spodního prádla a opět se chystal sednout si.
"Úplně."

Tom s úsměvem zakroutil hlavou. Stáhl si tedy i poslední kousek prádla, doprovázen Billovým lačným pohledem a teprve pak mu bratr dovolil se k němu posadit. Sedl si obkročmo za něj a hrudí, bříškem i svým klínem se na něj natiskl.

"Tak ukaž..." šeptnul Billovi do ouška a vzal do ruky jednu fotografii.
"Oh..."
Viděl sám sebe a v ústech měl Billův penis, zatímco na opačné straně fotografie se Bill staral o jeho vlastní vzrušení. Koutkem oka se podíval na bratra. Bill na fotografii fascinovaně zíral. Oba tuto polohu milovali. 69 pro ně bylo magické číslo.

Tom fotografii odložil k ostatním a jemnými polibky zasypával bratrův krk a šíji. Jazykem mu dělal vlhkou cestičku od ušního lalůčku až na Billovo malé tetování vzadu na krku. Bill se o Toma pohodlně opřel a užíval si jeho přítomnosti.

Najednou se prudce napřímil. Ani nevěděl jak ho to napadlo. Upřeně se zadíval na zrcadlo a huňatý kobereček před ním. S tajemným úsměvem se otočil k bratrovi a vyzval jej, aby se postavil a šel s ním.

Tom se nenechal dvakrát pobízet. Bill si stoupnul před zrcadlo a Tom se postavil za něj. Rukama mu sjel na boky a přirazil si jej na svůj klín. Pochopil, co má Bill v plánu a ta představa, že se na něj bude Bill dívat, jej vzrušovala. Pootočil Billa tak, aby oba stáli bokem k zrcadlu a stoupl si před něj.

"Dívej se jenom do zrcadla."
Odhrnul Billovi vlasy z ramene a motýlími polibky pokrýval rameno a krk. Trochu se přikrčil, aby mohl jazykem zkoumat jeho hruď.

Bill strnule zíral do zrcadla a sledoval, jak Tom bere do úst nejprve jednu a následně druhou bradavku. Přivíral slastí oči a když Tomův jazyk zajel do jeho pupíku, měl co dělat, aby se udržel na nohou.

Tom jeho chvění zřetelně cítil a tak bratra chytl za pas, aby mu dodal trochu rovnováhy. Klekl si před něj a laskal jeho kůži okolo penisu a jemně ji skousával.Bill už nemohl své projevy zadržovat a nechal průchod svým stenům a vzrušeným výdechům. Tomovo laskání mu připadalo nekonečné, navíc když sledoval jejich odrazy v zrcadle, byl téměř na vrcholu. Tak extraordinérní. Něco takového ještě neviděl.

"Tomi... prosím..."
Tom jej nechtěl trápit. Chápal, jak jej to musí mučit, když vše pozoruje z jiného úhlu, než byl doposud zvyklý. Políbil bratra na špičku jeho vzrušení a následně jej vzal do úst celého. Sál a laskal každý kousek kůže na bratrově penisu a rukou si pohrával s jeho varlaty. S hlasitým Billovým výkřikem Tomova jména, se Tomova ústa zaplnila nahořklou tekutinou a Bill strnul ve slastné křeči. Svezl se na kolena k Tomovi, hlavu mu položil na rameno, objal jej kolem pasu a vydýchával se.

Když se jeho dech vrátil na normální frakvenci, podíval se na bratra, který vyčkával. Ještě před tím, než se k němu Bill otočil zády, pošeptal Tomovi do ucha: "Budu se dívat."

Tom maličko zrudnul, přeci jen, ještě nikdy ho přitom nikdo nesledoval. Bill vždy viděl jen jeho obličej, pokud k němu nebyl zády. Před Billem se nestyděl, ale přeci jen se cítil trochu nesvůj.
Když se dlouho nic nedělo, Bill se pootočil zpět na Toma.

"Neboj, miluju všechno, co uděláš. Dělej to, co děláš vždycky. Děláš to dobře, moc dobře."
Poté se otočil zády. Tom jej chytil za boky a dlaněmi jej laskal. Bill otočil hlavu k zrcadlu a sledoval v něm Toma. Klek si na všechny čtyři a vyšpulil na bratra malý zadeček.

Tom se na něj zálibně díval a párkrát jej po zadečku pohladil. Měl chuť jen přes něj plácnout , ale netušil, jaká by byla bratrova reakce.

"Tak si plácni."
Tomovi se rozšířily oči rozrušením. Nejprve bratra pohladil a teprve poté jej lehce plácl. Bill zasténal. Tom se odvážil plácnout jej mnohem intenzivněji. Bill se před ním nedočkavě vrtěl a kňoural. Jeho prdelka začínala pod neustálým plácáním červenat.

Tom vzal do ruky své tvrdé vzrušení a hnětl jej v dlani, zatímco prsty jeho druhé ruky roztahoval Billovy půlky od sebe a jedním prstem kroužil okolo bratrova otvoru. Bill jeho počínání sledoval v zrcadle a měl tendenci přirazit se na Tomův prst. Tom se sklonil k bratrově zadečku, políbil jej na zarudlou půlku a poté mu opět roztáhl zadeček tak, aby jej mohl jazykem laskat na vstupu.

Bill hlasitě zakňoural. Byl hrozně vydrážděný, už nechtěl čekat ani minutu. Tom to naštěstí pochopil. Naposledy přejel jazykem přes jeho otvor, napřímil se a rukou navedl své vzrušení. Jakmile se jej jen špičkou dotkl, prudce přirazil své boky k bratrovým, čímž do něj pronikl prakticky nadoraz.

Bill okamžitě začal nadbíhat bratrovým přírazům a nespouštěl oči ze spojení, které v zrcadle viděl. Bylo to fascinující. Poprvé viděl, jak do něj Tom proniká.

Oba byli tak roztoužení, že k vrcholu dospěli během chvilky. Tom se unaveně opřel o bratrova zpocená záda a snažil se chytit ztracený dech. Billovi se třásly ruce a maličko se zavrtěl. Tom se od něj odtáhl, tím pádem z něj vyklouzl a leh si na koberec vedle něj. Bill se k němu přitulil, hlavu zabořil do ohybu mezi ramenem a krkem a tiše pokňourával. Hladil Toma po bříšku a spokojeně se usmíval.

"Chci to znova..."
"Jsem unavený..."
"Chci to znova!"
"Dej mi 5 minut..."

1 komentář:

VanityBlair.Blog.Cz řekl(a)...

Zdravím.
Bohužel i na tvé stránce se musím poněkud rozlobit. Mé jméno je Vanity Blair a jsem autorkou výše uvedené povídky Lust. MOJE hříchy na TVÉ stránce jsem našla teprve nyní, jinak bych se ozvala už dříve, ale já se rozčiluju na každé stránce, kde jsou bez dovolení zveřejněné. Abych řekla pravdu moc se mi to nelíbí. Ty jsi alespoň tak ohleduplná, že jsi napsala autora a zdroj, kde jsi povídky našla, takže mě to až tak neirituje. Jen bych pro příště byla ráda, kdybys napsala na můj blog a alespoň se zeptala. Víš, je mi to trochu trapné, že to píšu. Vlastně bych měla být ráda, že jsou moje povídky na více blozích, ale už jsem je párkrát našla na cizích blozích bez uvedení autora, nebo dokonce s úplně jiným autorem. Proto to píšu. Přeji krásný den.
Vanity Blair.